عمل جراحی کاشت ساقه مغز روشی بسیار پیچیده و نیازمند تجهیزات پر شماری است. در گام نخست، تجهیزات سخت افزاری ایمپلنت نیازمند دستگاه هایی برای تنظیم و راه اندازی و تست دارند که لازم است حین عمل جراحی تمامی این کارها صورت گیرد. زیرا کاشت درون بدن بوده و دیگر دسترسی به اجزای ایمپلنت به سادگی مقدور نیست. تکنیسین های دستگاه ایمپلنت حین نصب لازم است همراه جراح مغز و اعصاب در اتاق عمل باشند. البته به طور معمول هزینه های ایمپلنت همراه با نصب برای بیماران محاسبه خواهد شد. نکته مهم این است که با توجه به ظرافت و پیچیدگی این تکنولوژی، ایمپلنت های شنوایی کاشت ساقه مغز از خارج وارد شده و مشمول هزینه های ارزی و گمرکی می باشند.
افزون بر این، خود عمل کاشت ساقه مغز، یک جراحی مغزی حرفه ای و میکروسکوپی است که به گفته دکتر محمد صمدیان استاد برتر جراحی مغز و اعصاب دانشگاه شهید بهشتی تهران در کلینیک جامع قاعده جمجمه و هیپوفیز ایران، زمان بر، آهسته و نیازمند دقت و صبر بسیار است.
مطابق روال عادی کلینیک جامع قاعده جمجمه و هیپوفیز ایران برای تمامی جراحی های مغز و اعصاب، تمامی هزینه ها برای شما عزیزان مطابق تعرفه های حداقلی دولتی و نظام پزشکی محاسبه می شود. همچنین، در صورت داشتن بیمه های خدمات درمانی، قدرالسهم پرداختی شما محاسبه شده و کسورات مربوطه اعمال خواهند شد.
هزینه های بستری و بیمارستان نیز، بسته به نوع بیمارستان دولتی و یا خصوصی، مدت زمان بستری، تجهیزات و پرسنل جراحی مورد نیاز و نیز طرفیت قرارداد با بیمه های خدمات درمانی، محاسبه خواهند شد.