طبق گفته دکتر محمد صمدیان جراح برتر مغز و اعصاب ایران، هر یک از تومورهای گلیوم در کودکان به شیوهای کاملاً فردی و اختصاصی متناسب با وضعیت فرد بیمار مورد مداوا قرار میگیرد. عواملی همچون سن و وضعیت جسمانی کودک، نوع تومور گلیوم ، گرید تومور، اندازه و محل آن در تصمیم گیری برای درمان موثرند. برخی روشهای درمانی متمرکز بر درمان تومور هستند و برخی دیگر متمرکز بر کاهش عوارض تومور و نیز اثرات جانبی درمان میباشند.
فرآیند جراحی بسته به محل تومور در هر فرد متفاوت است و در صورتی که فردی چندین تومور در نواحی مختلف داشته باشد، تلفیقی از روشهای گوناگون را ممکن است شامل شود. دکتر محمد صمدیان به عنوان استاد جراحی مغز و اعصاب کلینیک جامع قاعده جمجمه و هیپوفیز ایران، به طور انتخابی با استفاده از شیوه های بسیار پیشرفته جراحی محدود و بسته، با استفاده از میکروسکوپ و نورو آندوسکوپ به جراحی و خارج ساختن انواع تومورهای گلیوم در مغز و نخاع کودکان می پردازند.
با توجه به ماهیت خاص تومورهای گلیوم در کودکان، به دلیل احتمال آسیب به بخشهای حیاتی مغز، امکان تخلیه کامل تومور از سر در جراحی میسر نبوده و به همین دلیل پس از آن نیاز به شیمی درمانی و رادیوتراپی (بویژه برای تومورهای گرید بالا) است.
شامل دو روش رادیوتراپی فوتون (اشعه X) و رادیوتراپی پروتون (گاما نایف) است.
به شیوه خوراکی، و یا تزریق عضلانی، تزریق وریدی، تزریق به مایع مغزی نخاعی و یا کاشت ایمپلنت در مغز توسط داروهایی مثل وین کریستین، کربوپلاتین، تموزولامید، لوموستین، ورینوستات، و ایرینوتکان انجام می شود.
استفاده از داروهای محرک سیستم ایمنی از خانواده آنتی بادی های مونوکلونال (بواکلیزوماب)